FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren

Afbeelding van een abs-sensorEen ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

De werking van een ABS-sensor

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Zelf monteren ABS-sensor

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Producten
ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30956
25,80
61,42
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31007
25,39
60,44
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30551
33,73
80,32
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 31234
27,26
64,91
incl. BTW