FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEDAIMLERHONDA. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.