Facebook

ABS sensoren ALFA ROMEO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welk model ALFA ROMEO

ABS sensoren ALFA ROMEO

Zelf monteren ABS-sensor

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO uitlezen

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30551
35,08
85,56
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30473
32,09
84,45
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30644
24,90
65,53
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30650
41,03
113,98
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30607
48,81
110,94
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30551
35,08
85,56
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.