FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren ALFA ROMEO 155

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ALFA ROMEO 155

Zelf monteren ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 155 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

De werking van een ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZLAND ROVERSAABJAGUAR.