Facebook

ABS sensoren ALFA ROMEO 164

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ALFA ROMEO 164

Zelf monteren ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO 164 uitlezen

Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

De werking van een ABS-sensor

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.