Facebook

ABS sensoren ALFA ROMEO 33

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ALFA ROMEO 33

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO 33 uitlezen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

De werking van een ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.

Zelf monteren ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOCHEVROLETJAGUARJEEPBEDFORD.