FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren ALFA ROMEO 33

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ALFA ROMEO 33

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 33. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIDODGEPEUGEOTROVERMINI. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Brembo, Jurid, Pagid, Bosch, Zimmermann, Textar, Lucas, ATE, Rofren en Bendix

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO uitlezen

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.