Facebook

ABS sensoren ALFA ROMEO 33 Sportwagon

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ALFA ROMEO 33 Sportwagon

Zelf monteren ABS-sensor

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 33 Sportwagon, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO uitlezen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, ABS, Bosch, Zimmermann, Rofren, ATE en Lucas Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWHYUNDAIFORD. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.