Facebook

ABS sensoren ALFA ROMEO 6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ALFA ROMEO 6

Zelf monteren ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 6 past. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO uitlezen

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.