Facebook

ABS sensoren ALFA ROMEO ALFASUD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ALFA ROMEO ALFASUD

Zelf monteren ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

De werking van een ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIASMARTINFINITIVW VOLKSWAGENMAZDA. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO ALFASUD uitlezen

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.