FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren ALFA ROMEO ALFASUD Sprint

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ALFA ROMEO ALFASUD Sprint

Zelf monteren ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

De werking van een ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO ALFASUD Sprint dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO uitlezen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.