FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO GIULIETTA. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANLDVVW VOLKSWAGENTOYOTALOTUS. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

De werking van een ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.