Facebook

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER

De werking van een ABS-sensor

Je kunt bij ons betalen via iDeal U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Elke ALFA ROMEO SPIDER heeft een eigen VIN-nummer. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Zelf monteren ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO uitlezen

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITISKODATESLAKIAFORD.