FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER

De werking van een ABS-sensor

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACKIATOYOTAPLYMOUTH.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO SPIDER uitlezen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto.