Facebook

ABS sensoren ASTON MARTIN VANQUISH Vantage

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren ASTON MARTIN VANQUISH Vantage

ABS-sensor op uw ASTON MARTIN VANQUISH Vantage uitlezen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Elke ASTON MARTIN heeft een eigen VIN-nummer. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

De werking van een ABS-sensor

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.