Facebook

ABS sensoren AUDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welk model AUDI

ABS sensoren AUDI

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATICHRYSLEROPELIVECODS. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30001
22,31
51,89
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30563
23,69
64,03
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30000
22,31
57,21
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30013
22,30
54,39
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30015
22,30
54,39
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30719
27,48
67,02
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.