Facebook

ABS sensoren AUDI 100

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren AUDI 100

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI 100 komen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

ABS-sensor op uw AUDI uitlezen

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

De werking van een ABS-sensor

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.