FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren AUDI 100

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren AUDI 100

Zelf monteren ABS-sensor

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij controleren altijd bij de AUDI 100 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS-sensor op uw AUDI uitlezen

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

De werking van een ABS-sensor

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.