FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren AUDI 100 Avant

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren AUDI 100 Avant

ABS-sensor op uw AUDI 100 Avant uitlezen

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENPONTIACTESLAMGLDV.

De werking van een ABS-sensor

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637