FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren AUDI 50

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren AUDI 50

Zelf monteren ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI 50 past. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSBUICKPLYMOUTH. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

De werking van een ABS-sensor

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.