FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren AUDI 90

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren AUDI 90

ABS-sensor op uw AUDI 90 uitlezen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

De werking van een ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIPEUGEOTMASERATIDODGESKODA. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Zelf monteren ABS-sensor

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.