Facebook

ABS sensoren AUDI A1 CITY CARVER

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.2019 tot heden
70
95
Hatchback
Vanaf 07.2019 tot heden
85
116
Hatchback
Vanaf 07.2019 tot heden
110
150
Hatchback

ABS sensoren AUDI A1 CITY CARVER

De werking van een ABS-sensor

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij controleren altijd bij de AUDI A1 CITY CARVER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERMASERATISAABLINCOLN.

ABS-sensor op uw AUDI uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.