Facebook

ABS sensoren AUDI A1 Sportback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 11.2018 tot heden
70
95
Hatchback
Vanaf 07.2018 tot heden
85
116
Hatchback
Vanaf 09.2018 tot heden
110
150
Hatchback
Vanaf 09.2018 tot heden
147
200
Hatchback

ABS sensoren AUDI A1 Sportback

ABS-sensor op uw AUDI A1 Sportback uitlezen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf monteren ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

De werking van een ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.