Facebook

ABS sensoren AUDI A5 Sportback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09.2016 tot heden
260
354
Hatchback

ABS sensoren AUDI A5 Sportback

ABS-sensor op uw AUDI A5 Sportback uitlezen

Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDGMCSAAB. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30574
23,76
40,97
incl. BTW