Facebook

ABS sensoren AUDI CABRIOLET

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren AUDI CABRIOLET

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAFERRARICADILLACDACIA. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI CABRIOLET past. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

Zelf monteren ABS-sensor

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.