FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren AUDI COUPE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren AUDI COUPE

ABS-sensor op uw AUDI COUPE uitlezen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

De werking van een ABS-sensor

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.