Facebook

ABS sensoren AUDI QUATTRO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren AUDI QUATTRO

De werking van een ABS-sensor

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS-sensor op uw AUDI QUATTRO uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSDAIHATSULAMBORGHINIASTON MARTIN. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.