Facebook

ABS sensoren AUDI R8 Spyder

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2010 tot 07.2015
316
430
Cabriolet
Vanaf 11.2011 tot 07.2015
412
560
Cabriolet
Vanaf 02.2010 tot 07.2015
386
525
Cabriolet

ABS sensoren AUDI R8 Spyder

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI R8 Spyder, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDALAND ROVERLINCOLNJAGUAR. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.