Facebook

ABS sensoren AUDI R8 Spyder

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2017 tot heden
397
540
Cabriolet
Vanaf 05.2016 tot 11.2021
397
540
Cabriolet
Vanaf 05.2017 tot heden
449
610
Cabriolet
Vanaf 09.2018 tot heden
456
620
Cabriolet
Vanaf 09.2018 tot heden
419
570
Cabriolet

ABS sensoren AUDI R8 Spyder

De werking van een ABS-sensor

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend.

ABS-sensor op uw AUDI R8 Spyder uitlezen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABPEUGEOTDAIMLERLDV. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.