FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren BEDFORD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHFIATLOTUSSEAT. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vervuilde ABS sensoren op uw BEDFORD

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.