FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren BMW 02 (E10)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren BMW 02 (E10)

ABS-sensor op uw BMW 02 (E10) uitlezen

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIISUZUBUICK. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

De werking van een ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.