Facebook

ABS sensoren BMW 02 Touring (E6)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren BMW 02 Touring (E6)

ABS-sensor op uw BMW 02 Touring (E6) uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUBEDFORDLEXUSFERRARIMITSUBISHI. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Zelf monteren ABS-sensor

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

De werking van een ABS-sensor

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.