Facebook

ABS sensoren BMW 2 Coupé (F22, F87)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11.2015 tot 06.2018
272
370
Coupé

ABS sensoren BMW 2 Coupé (F22, F87)

Zelf monteren ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij controleren altijd bij de BMW 2 Coupé (F22, F87) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS-sensor op uw BMW uitlezen

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.