Facebook

ABS sensoren BMW 2500-3.3 (E3)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren BMW 2500-3.3 (E3)

ABS-sensor op uw BMW 2500-3.3 (E3) uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

De werking van een ABS-sensor

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.