FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren BMW 5 Touring (E34)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren BMW 5 Touring (E34)

ABS-sensor op uw BMW 5 Touring (E34) uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOJEEPLOTUSISUZUKIA. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.