FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren BMW 6 (E24)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren BMW 6 (E24)

Zelf monteren ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de BMW 6 (E24) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIMERCEDES-BENZDODGEVAUXHALL. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

De werking van een ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS-sensor op uw BMW uitlezen

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..