FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren BMW 7 (E32)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren BMW 7 (E32)

Zelf monteren ABS-sensor

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

ABS-sensor op uw BMW 7 (E32) uitlezen

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

De werking van een ABS-sensor

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.