Facebook

ABS sensoren BMW 7 (F01, F02, F03, F04)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren BMW 7 (F01, F02, F03, F04)

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 7 (F01, F02, F03, F04). Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensor op uw BMW uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTFORDSUZUKILOTUS. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Zelf monteren ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.