Facebook

ABS sensoren BMW X6 (F16, F86)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 12.2014 tot 07.2019
423
575
SUV
Vanaf 08.2014 tot 07.2019
280
381
SUV

ABS sensoren BMW X6 (F16, F86)

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Elke BMW X6 (F16, F86) heeft een eigen VIN-nummer. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.