Facebook

ABS sensoren BMW Z1 Roadster

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren BMW Z1 Roadster

ABS-sensor op uw BMW Z1 Roadster uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENRENAULTSEATINFINITIFIAT. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

De werking van een ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.