Facebook

ABS sensoren BMW Z4 Coupé (E86)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04.2006 tot 08.2008
195
265
Coupé
04.2006 tot 08.2008
252
343
Coupé

ABS sensoren BMW Z4 Coupé (E86)

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW Z4 Coupé (E86), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

Zelf monteren ABS-sensor

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIROVERDAIHATSUBMW. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.