FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren CADILLAC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw CADILLAC uitlezen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS-sensoren in het wiellager

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.