FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren CADILLAC CTS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren CADILLAC CTS

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij controleren altijd bij de CADILLAC CTS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensor op uw CADILLAC uitlezen

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERLOTUSINFINITI.