FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren CADILLAC CTS Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren CADILLAC CTS Coupé

ABS-sensor op uw CADILLAC CTS Coupé uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATGMCPONTIACMASERATILOTUSDAIHATSU. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CADILLAC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.