Facebook

ABS sensoren CADILLAC CTS Sport Wagon

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren CADILLAC CTS Sport Wagon

Zelf monteren ABS-sensor

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC CTS Sport Wagon komen.

De werking van een ABS-sensor

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, ABS, Lucas, Rofren, ATE, Zimmermann, Textar en Bosch Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANMGDSSEATHONDA. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS-sensor op uw CADILLAC uitlezen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.