FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren CHEVROLET

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw CHEVROLET uitlezen

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Je kunt bij ons betalen via Creditcard

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGHYUNDAILOTUSVAUXHALLMAZDA. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.