Facebook

ABS sensoren CHEVROLET AVEO Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 03.2011 tot heden
63
86
Sedan
Vanaf 03.2011 tot heden
51
69
Sedan
Vanaf 11.2012 tot 12.2015
63
86
Sedan
Vanaf 07.2011 tot 12.2015
55
75
Sedan
Vanaf 07.2011 tot 12.2015
70
95
Sedan
Vanaf 07.2011 tot heden
74
100
Sedan
Vanaf 03.2011 tot heden
85
116
Sedan

ABS sensoren CHEVROLET AVEO Sedan

ABS-sensor op uw CHEVROLET AVEO Sedan uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

Zelf monteren ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

De werking van een ABS-sensor

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.