Facebook

ABS sensoren CHEVROLET COBALT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2013 tot heden
77
105
Sedan

ABS sensoren CHEVROLET COBALT

De werking van een ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIPORSCHEMASERATIPONTIAC. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Zelf monteren ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Elke CHEVROLET COBALT heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.