Facebook

ABS sensoren CHEVROLET LACETTI Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 03.2005 tot 03.2013
69
94
Sedan
Vanaf 03.2005 tot 03.2013
80
109
Sedan
Vanaf 08.2005 tot 03.2013
90
122
Sedan
Vanaf 08.2005 tot 12.2009
66
90
Sedan

ABS sensoren CHEVROLET LACETTI Sedan

De werking van een ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERDAEWOOLANCIA. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Zelf monteren ABS-sensor

Elke CHEVROLET LACETTI Sedan heeft een eigen VIN-nummer. Gietijzer komt minder vaak voor als component. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS-sensor op uw CHEVROLET uitlezen

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.