Facebook

ABS sensoren CHEVROLET MALIBU

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2012 tot heden
118
160
Sedan
Vanaf 04.2012 tot heden
115
156
Sedan
Vanaf 01.2012 tot heden
123
167
Sedan
Vanaf 01.2012 tot heden
125
170
Sedan
Vanaf 04.2013 tot heden
196
267
Sedan

ABS sensoren CHEVROLET MALIBU

Zelf monteren ABS-sensor

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, ABS, TRW, Textar, Bosch, Rofren, Bendix, Lucas, Pagid en Zimmermann Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

De werking van een ABS-sensor

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Elke CHEVROLET MALIBU heeft een eigen VIN-nummer. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

ABS-sensor op uw CHEVROLET uitlezen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOSUBARUDODGE.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.