Facebook

ABS sensoren CHEVROLET NUBIRA Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 03.2005 tot 12.2011
80
109
Stationwagen
Vanaf 03.2005 tot 12.2010
80
109
Stationwagen
Vanaf 03.2005 tot 12.2009
90
122
Stationwagen
Vanaf 08.2005 tot 12.2011
89
121
Stationwagen
Vanaf 01.2007 tot 12.2011
89
121
Stationwagen

ABS sensoren CHEVROLET NUBIRA Stationwagen

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET NUBIRA Stationwagen past. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

ABS-sensor op uw CHEVROLET uitlezen

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

De werking van een ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.